Next step to professionalism:

Dr. Dish!

Onlangs nam BBC De Westhoek een initiatief om de club zowel sportief als professioneel uit te bouwen. Uiteraard willen we ook in het nieuwe seizoen verder gaan op de ingeslagen weg.

Een eerste nieuwe stap werd ondertussen gezet met de aankoop van Dr. Dish, een shotmachine die ons toelaat om op een gerichte en vooral professionele manier de trainingen aan te scherpen. De integratie in de diverse oefensessies zal stap voor stap gebeuren, maar de bedoeling is uiteraard dat Dr. Dish op termijn ieders skills naar een hoger niveau helpt tillen.

 

Wenst U te oefenen met de Dr. Dish?

Indien u in het tussenseizoen of tijdens het seizoen het beu bent om steeds uw eigen rebound te moeten nemen na uw shot, is dit de geschikte oplossing. Deze machine neemt de rebound voor U. Als U graag uw rebound skills wilt verbeteren, dan kan dit ook met deze machine.  Er hangt een instructie en voorgeprogrammeerde oefeningen boekje aan de machine.

Indien u graag wenst te oefenen met deze machine, dan hoeft u alleen een seintje te geven aan Ruben (G 0490 11 05 35). Dit kan voor een democratische prijs van 2€/persoon (excl. zaalhuur). machine neemt de rebound voor U. Als U graag uw rebound skills wilt verbeteren, dan kan dit ook met deze machine.  Er hangt een instructie en voorgeprogrammeerde oefeningen boekje aan de machine.